sammen er vi

Jeg er et menneske

Vi har mange ulike følelser. Vi kan være både triste og glade, og noen ganger roper jeg JA, mens andre ganger vil jeg bare rope NEI! Sånn har alle mennesker det. De to versene er nærmest identiske, men endrer «jeg» i første vers til «deg» i andre verset, og fokuserer dermed det viktige i at dette gjelder ikke bare meg, men også alle andre. Alle kan synge både refreng og vers, eller så kan solister synge versene og få med alle i koret, eller salen, på å rope JA og NEI.

Sangtekst, Jeg er et menneske

Manustekst til sangen, Jeg er et menneske

Ressurser som passer

Andakt

Jeg er et menneske

Andakt

Sammen er vi

Manus

Manus 3. Med korrespondenter – med vekt på Menneske­rettighetene

Manus

Manus 1: Kort manus

Manus

Manus 2. Med korrespondenter – bilder fra et annet sted

Sanger

Høyt opp i skyene

Sanger

Sammen er vi

Verktøykasse

Et enkelt drama­stykke om Stefanus

Verktøykasse

Lage luftballong

Verktøykasse

Lage fugler

Verktøykasse

Film om Simones nye sandaler

Verktøykasse

I guds­tjenesten

Verktøykasse

Rytme­orkester - med sko

Verktøykasse

Lage fuglebur

Verktøykasse

TEMA: Hva er da et menneske? Menneskeverd og menneske­rettigheter.

Verktøykasse

Lage video - Menneskerettighetene

Verktøykasse

Lage blomster som Stefanusbarna